Evropske perspektive u Odžacima

Bez autora
Feb 24 2013

Radi jačanja opštinskih kapaciteta saradnje, predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine posetili su opštinu Odžaci. Sastanak je otvorio predsednik Skupštine opštine Miloš Pejčić koji je istakao važnost saradnje opštine Odžaci sa Fondom “Evropski poslovi” AP Vojvodine zbog realizacije zajedničkih aktivnosti u odnosu na EU fondove.Predstavnici Fonda predstavili su mogućnosti u okviru treće komponente IPA (regionalni razvoj), zatim mogućnosti koje pruža Kancelarija Vojvodine u Briselu, kao i prvi broj brošure “Vojvodina World”.

Evropske perspektive u OdžacimaRadi jačanja opštinskih kapaciteta saradnje, predstavnici Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine posetili su opštinu Odžaci.

Sastanak je otvorio predsednik Skupštine opštine Miloš Pejčić koji je istakao važnost saradnje opštine Odžaci sa Fondom “Evropski poslovi” AP Vojvodine zbog realizacije zajedničkih aktivnosti u odnosu na EU fondove.

Predstavnici Fonda predstavili su mogućnosti u okviru treće komponente IPA (regionalni razvoj), zatim mogućnosti koje pruža Kancelarija Vojvodine u Briselu, kao i prvi broj brošure “Vojvodina World”.

Sastanku su prisustvovali predstavnici opštinske uprave, javnih preduzeća, nevladinih organizacija, kompanija i udruženja građana iz opštine Odžaci, koji su izložili svoja iskustva i interesovali se za nastavak saradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik